top of page

Salon de Kapperi: Een professionele kapsalon waar klanten meer tijd, aandacht en service krijgen. Dit resulteert in een perfect en verzorgd kapsel voor ieder haartype.

Iedereen is uniek. Niemand heeft hetzelfde haar en dezelfde wensen. Er wordt aandachtig gelui-sterd naar de wensen van de klant.   

Zekerheid voor perfect en verzorgd haar

Ina Leneman-Nijen Es heeft jarenlange ervaring, volgde cursussen bij diverse buitenlandse top-kappers en heeft diverse trainingen gegeven aan hairstylisten. Ina volgt cursussen om nieuwe technieken en producten die aansluiten op de wensen van de klant. Daarnaast bezoekt ze twee keer per jaar evenementen om de laatste haartrends te ervaren om klanten goed te adviseren. De prijs-kwaliteitverhouding is uniek. Vaste klanten hebben voordeel.

Uitstekende kwaliteit voor prima prijs
 

          Innovatieve producten 

Bij Salon de Kapperi wordt gewerkt met de nieuwste knip-, kleur- en stylingtechnieken. De kleuren, shampoos en styling-producten zijn van het  exclusieve maar betaalbare merk TRINITY. De basis van ieder TRINITY-product zijn de grondstoffen waarmee gewerkt wordt. Door uitsluitend gebruik te maken van individueel afgestemde hightech grondstoffen in combinatie met creativiteit is TRINITY in staat maatgesneden en passende producten aan te bieden.

​                Afspraak

Een (persoonlijke) afspraak kunt u maken in de kapsalon aan de Doetinchemseweg 66A in Varsseveld of bellen naar tel. 0315-237441 of u kunt via de knop "afspraak maken" bovenaan deze pagina een  voorkeur afspraak boeken.

bottom of page